Follow by Email

tisdag 4 december 2012

Skynda att prova innan Nyår! bra grejer!

Detta fick min arbetskamrat som arbetar på Skoldatateket! Tacksam om du vill testa och sprida inloggningen till datorprogram som ger läslust. Ett tillfälle för skolledning/ lärare/ elever att testa BiBo Digitala Bilderböcker, datorprogram i fullversioner för åldersgrupp F- åk 6, från sagoprogram till program med språkstöd; svenska - till nio invandrarspråk (Mowglis äventyr), engelska - svenska (The ugly duckling) och danska - svenska (Snehvide). Vi ger ut inloggningsuppgifter till en testperiod som gäller fram till nyår. Såväl lärare som elever kan använda programmen både i skolan och i hemmet. Skolan/kommunen köper sedan en användarlicens.

Inloggningsuppgifterna: www.elevsajten.se Användarnamn: bibotest Lösenord: 3a0c08d317

Manual och produktblad finns på Elevsajten och programmen fungerar till Windows, Mac och Linux.

BiBo Digitala Bilderböcker är datorprogram i syfte att bidra till koncentration, läslust, läsflyt, ökad läshastigheten, att upptäcka ordbilder och se språkstrukturer samt att skapa en egen inre film av textinnehållet. Dagens generation är van vid att sitta timtals framför en bildskärm, men har svårt att bibehålla fokus när de ska läsa en bok. BiBo Digitala Bilderböcker ska ses som en bro in till böckernas värld genom bättre läsförmåga via en familjär plattform. “Böcker” som alla kan läsa utan att misslyckas. Programmen är enkla att använda och elever kan träna självständigt (se manual). De skapar lärartid till elever som behöver pedagogisk vägledning.

Bra julklappstips! Först upplagan cd-skivor Mästarkatten i stövlar, Snövit och de sju dvärgarna och Den fula ankungen säljer vi ut för 50 kr/cd-skiva.

För mer information och för inköp kontakta info@bibodigital.com Telefon 0433-62395. Med vänliga hälsningar Birgit Borg

--------- BiBo Digitala bilderböcker Birgit Borg Grönö 3536 28792 Traryd

Tel: +46 (0)433-62395 Mob: +46 (0)76-2249049 http://www.bibodigital.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar