Follow by Email

torsdag 24 mars 2011


Vi är i startgroparna på ett roligt spännande projekt ur alla synvinklar. iPad/Android projektet med 7 st. pedagoger från förskola & förskoleklass i Södertälje!

Vi har olika åldrar och förskolor och f-klass ligger utspritt, barnen har olika bakgrund och det kommer bli intressant att se om det kommer skilja något gällande arbetet med iPaden.
Alla har fått väldigt fria händer just för att det är intressant att se skillnaden och hur de kommer igång beroende på förskolans läge samt f-klass läge och de åldrar som pedagogerna arbetar i.

Vi vill att alla pedagoger ska Blogga om tankar och arbetssätt och alla gör olika. Endel Bloggar om det på en sluten digital mötesplats som heter ningen! det går att söka medlemsskap dit via vår hemsida! www.edu.sodertalje.se ,jag själv och 2 av pedagogerna har ordnat en öppen Blogg. se länkarna nedan. Margareta Ljungberg från Filens fsk barn 4-5 år och Cathrine Flemström f-klass från Vallaskolan. Vi är 4 st. som Twittrar ut så mycket vi kan.
Vi skriver om det på Förskolan egna hemsida som lokala e-mentorer sköter om. Med andra ord försöker vi att se till att många ska ha möjlighet att läsa om detta projekt. Jag hoppas ni kommer att tycka det är intressant och vi tar gärna emot feedback!


maggan66.bloggspot.com/2011/01/ipaden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar